24 januari 2007

Microsoft Office 2007 är här nu...

Om ni någonsin tvekade ifall det skulle vara klart till 2007 så kan dessa tvivel nu skingras. Microsoft Office 2007 och allt däromkring har släppts och nu är marknadsföringen i full gång. Har ni funderat över om det verkligen är värt att migrera redan nu så kanske något av seminarierna på länken nedan kan skingra dessa tankar.

https://www.delegia.com/app/attendee/new_seminar_list.asp?SeminarGroupId=7191

Helt klart är att Microsoft satsat rejält med pengar och tid för att få till ett bra, genomtänkt och framförallt funktionellt nytt system. Tror definitivt att det är lättare nu att snabbt se nyttan och affärsmöjligheterna med denna satsning...

Ta dig tid att spara pengar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *